Samarbeten

Yabasta säljer inte reklamplatser eller marknadsför produkter mot gratisexemplar. Däremot finns några samarbeten som baseras på kunskap och gemensam utveckling av kvalitetsprodukter. Du som har frågor om samarbete, kan kontakta Marlene på marlene@yabasta.se.

royalcaninlogga
Yabasta är ambassadör för Royal Canin sedan 2014. Efter att ha gett färskfoder under några år ville jag se om hundarna kunde hålla hullet bättre med torrfoder. Royal Canin hade då tagit fram sin Sporting Life-serie med foder specifikt för slädhundar och andra arbetande hundar. Jag såg snabbt resultat och har hållit fast vid Royal Canin sedan dess. Som ambassadör fungerar jag som rådgivare till dig som är nyfiken på Royal Canin och har frågor om hur du utfodrar, köper och kombinerar produkter för att få maximala resultat.

yabastakollamasken

Det krävs att hundarna är i toppform när de ska prestera på de stora tävlingarna! Efter att ha tappat två säsonger på grund av parasiter, har Yabasta inlett ett samarbete med Vidilab och kollamasken.se för att säkerställa att hundarna är helt friska. Det handlar inte bara om prestationsförmåga, men också av smittskyddsskäl gentemot andra spann och flockar. Jag rekommenderar starkt alla tävlande att rutinmässigt testa sina hundar i början och slutet av säsong, både för hundarnas hälsa och för att vi ska få kontroll på smittspridningarna på tävlingar! Vidilab sponsrar alla Yabastaföljare med 12% rabatt på kollamasken – ange rabattkod RACING vid köp! Via paketet kan du även be om analys av giardia och lungmask.

qurts-se

Qurts är webbutiken för dig som söker hundprylar med kvalitet! Yabasta provkör och utvärderar selar, sockar och andra produkter innan de börjar säljas. Den dragutrustning som säljs på Qurts håller många, många mil! Särskilt nöjda har vi varit med selarna från Dragråttan och med barmarkssockarna, som är viktiga ingredienser för att hundarna ska kunna jobba på bästa sätt utan skador!

19458145_10210945696012197_573275206_n

Vid hundspannkörning är säkerheten oerhört central. Hundarna drar med full kraft och linorna måste kunna motstå det enorma trycket som uppstår i spannets iver. Sedan 2017 samarbetar Yabasta med Swedish Centerlines som tar fram draglinor av högsta kvalitet. Den höga kunskapsnivån märks bland annat genom företagets flexibilitet att ta fram linor som fyller alla specifika behov för den enskilde föraren. Som exempel har Swedish Centerlines byggt en stamlina för tolv hundar – men som längdmässigt motsvarar en tiospannlina. På så sätt minskar riskerna för den som tränar mycket barmark på trafikerad väg. Ett annat exempel är vajer som omedelbart bygger om en stamlina till en stakeout vid checkpointvila.

Annonser