Turbo

Detta bildspel kräver JavaScript.

Namn: Team Amarox Turbo
Kön: Hane
Född: 2016-08-30
Reg.nr.: SE51048/2016
Höjd: 60
Vikt: 23

Äter:
Royal Canin Trail 4300
Royal Canin Endurance 4800

Turbo liknar inte någon husky som jag tidigare mött.. Han är en kreativ själ som ägnar mycket tid åt skapande. Alltså ren konst. Särskilt intresserad är han av runda former. Han gräver och tuggar runda former i olika material samt samlar runda föremål och lägger dem ofta radvis i storleksordning. Ja, Turbo är ett sinne för sig..

Den lilla filosofen Turbo är en mycket mysig och kärvänlig kille. Eller liten är han väl inte direkt.. Han är hög och består till största delen av ben och hjärna. Men han vill gärna krypa upp med sin stora kropp och kura ihop sig i famnen på människor. Med hundar kan han leka i oändlighet; han har ett brett repertoar av lekformer som passar alla olika hundar han möter. Särskilt roligt tycker han det är att få leka med valpar, som han försiktigt och omsorgsfullt aktiverar.

I selen är Turbo en arbetsmyra som är både stark och snabb. Hans kropp är lätt, trots hans storlek, och han springer i förhållandevis höga farter utan ansträngning. Turbo är en väldigt lyhörd hund som lyssnar noggrant på sin förare och gärna vill göra rätt för sig. Utmaningen för Turbo är att hålla vikten för att orka de längre passen och tävlingarna, någonting som förhoppningsvis kommer med åldern.

Annonser