För valpköpare

product_bag_large-100092

Med valpen följer en filt och ett presentkort från Royal Canin.

Yabasta-valpar säljes endast till aktiva draghem. Det är en mycket vacker ras men de hundar som Yabasta föder upp är avlade för arbete – de kommer inte att trivas som sällskaps- och familjehundar.

Valpar levereras tidigast vid nio veckors ålder. Det är viktigt att du själv hämtar valpen för att den ska få en så trygg övergång som möjligt till sitt nya hem. Som valpköpare får du en personlig försäkringsrådgivning från Agria och ett presentkort från Royal Canin för att köpa din första säck foder till valpen.

Valpar säljes inte på avbetalning. Pengarna ska vara inne på konto före valpen levereras alternativt betalas via internetbank eller swish vid leverans. SKK:s köpesavtal för hund gäller. Vid leverans är valpen veterinärbesiktad, vaccinerad (efter önskemål från valpköpare), chipmärkt samt registrerad i SKK och dolda fel-försäkrad. Stamtavla och snuttefilt medföljer.

Valppriset är 13000 kronor, varav 2000 återbetalas om valpen ögonlyses och gör gonioskopi vid 11-14 månaders ålder. Additional cost for export is 3000 sek. It includes passport, vaccine (rabies, canine distemper, parvo, HCC and hepatit) and export registration at the Swedish Kennel Club. If there are certain rules for anthelmintics this will also be included. NB! Personal pick up is required.

När du har fått hem din valp, står vi till förfogande om du har frågor och funderingar. Vi förväntar oss att du då och då hör av dig och berättar hur det går. I gengäld står vi till förfogande med våra kunskaper och praktiska möjligheter till träning. Vi vill gärna följa upp alla valparna ur kullen för att kunna få en helhetsbild av aveln. Det är en fördel om du vill tävla/tävlar drag och ställer ut din hund. Vi önskar också att din Yabasta-hund ska få ögonlysning och gonioskopi vid ett års ålder. Yabasta står för denna kostnad, se mer ovan.

Annonser
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s