Throwback Thursday – Den första tanken kring långdistans

DSCF0672
Diva, nio månader gammal.

Söndagen den 10 mars 2010 skrev jag ett blogginlägg.. Om kennelhosta, löptider och klickerträning. Och om långdistans..

“Jag har följt Amundsen Race litegrann nu i helgen. Det är fascinerande att folk orkar stå på en släde fyrtio timmar i streck, med någon enstaka timmes vila här och där. Själv kan jag knappt cykla till jobbet utan att gång på gång tänka “guud, är jag aldrig framme?”.”

Det är snart sex år sedan jag satt i soffan i lägenheten och drömde. Jag hade nog aldrig vågat gissa hur mitt liv skulle se ut idag. Och om jag fick göra om allt igen, en gång till, så hade jag gått exakt samma väg igen! Men jag hade så innerligt önskat att Diva hade fått behålla sina ögon.. ❤

2 thoughts on “Throwback Thursday – Den första tanken kring långdistans

  • Måste bara berätta att jag blir så inspirerad av dig och dina hundar! Jag har en ung husky/herdehund herre hemma som jag tog över som 1 åring förra året. Han har mycket psykiskt att bearbeta sedan tidigare men idag är han en helt annan hund och vi har börjat träna lite drag med mig på cykeln. Idag var han klockren och jag känner verkligen att vi hittat vår grej. Jag som är hästtjej sedan 15 år tillbaka känner att jag plötsligt fått något som konkurrerar med hästträningen! 😉 Längtar och hoppas så att jag har möjlighet att ha ett eget litet spann i framtiden! Tack för att du delar med dig på bloggen och inspirerar mig och andra till att kasta oss in i draghundvärlden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.