Galen!

Indian Tribe Husky’s Galena  Foto: Donald Eriksson

Nej, nu kan jag inte hålla mig längre. Jag måste berätta om Galen innan jag blir just galen. Förra veckan när jag bestämde mig för att köpa valp, halkade jag in på Indian Tribe Husky´s facebooksida. De har en tik efter Kinoo som jag tycker är väldigt fin och dessutom äger de numera en annan hund som jag är väldigt förtjust i, nämligen Frost. Jag skrev om honom i bloggen för några dagar sedan. Men då, där på skärmen framför mig, tittade en valp plötsligt rakt in i hjärtat på mig. Det var Galen.

Jag älskar alla mina hundar och har älskat dem från första stund, men det här var annorlunda. Hon gick verkligen rakt in i mitt hjärta. Jag bara visste direkt att hon var min, att det skulle bli vi. Där fanns ingen anledning att vänta så jag ringde kenneln och frågade. De hade flera intresserade och visste inte riktigt vem som skulle få köpa henne. Jag fick avvakta.

När vi lade på luren kände jag bara en enda sak; Det är fel. Det är fel om hon hamnar hos någon annan. Det är inte rätt. Vi ska vara tillsammans! Som ni kanske har märkt, har jag blivit duktigare och duktigare på att vara lyhörd för mina känslor. Jag bestämde mig för att de får välja vilken köpare de vill. Hon kommer sannolikt att hamna hos mig ändå, en vacker dag. Precis som Gunne gjorde.

Det tog några timmar och jag erkänner; jag hade nog kollat facebook-mailen typ hundra gånger. Men så plötsligt stod det där. Att de hade bestämt sig för att jag skulle få henne. Jag säger bara: RÄTT BESLUT!!! 😉

Så nästa helg, hämtar jag hem min älskade lilla Galen. Jag längtar sjukt mycket efter att få träffa henne, leka och bara vara tillsammans. Det ska bli så otroligt roligt att lära känna henne närmare och följa hennes utveckling framöver. Det är också roligt att Alaska kommer att få en, och så småningom två, nya kompisar att busa loss med när det faller dem in. Vår nya flock börjar anta sin form och det känns riktigt, riktigt bra!

Ps. Galen heter Galena i stamtavlan. Jag var först inne på att kalla henne Lena men så plötsligt råkade jag säga Galen och det kändes bara så helt rätt 🙂

Annonser

5 thoughts on “Galen!

  1. Vovve från Maria o Donald är alltid rätt, trevliga hundar och människor! Grattis till sötnöten =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s